за Блогопедия в аванс

време е да разкажа и аз за този наш проект – Блогопедия, стартирал по идея на Пламен и в който се включихме цяла банда блогъри и ги докарахме до удивителните 15 съавтора – Богомил Шопов, Борил Богоев, Борис Луканов, Боян Юруков, Десислава Бошнакова, Димитър Николов, Емил Марков, Ивелина Атанасова, Майк Рам, Марио Пешев, Огнян Младенов, Пламен Петров, Поли Козарова, Събина Панайотова и моя милост. както е видно компанията е приятна! всички сме амбициозни, но и много заети, та писането върви с едни умерено добри темпове.

добрата новина е, че Блогопедия вече е преполовена почти като съдържание, има си дрехи, т.е. Емо бе така добър да направи превъзходни корица и дизайн на вътрешни, а в момента дори се оглеждаме и избираме кой как ще я издаде нашата книга скоро, като й дойде времето.

опасенията ми бяха, че с толкова съавтори книгата ще е разностилна и разнопосочна, но като цяло съм приятно изненадана от резултата за момента. същите опасения имах и относно взимането на решения, но и там се справяме добре, привсе че, или може би именно защото комуникацията ни е основно онлайн, а и използваме удобни улесняващи ни инструменти за групово споделяне.

е, толкова от мен за момента. продължаваме писането. вярваме, че ще има кой да чете, а освен това – ще му е интересно и полезно 🙂

Ето постовете по темата: Ивелина Атанасова, Пламен Петров, Димитър Николов, Поли Козарова.

защо Бербатов е пич

когато си звезда, за да си истинска звезда трябва да имаш кауза, иначе си еднодневка или безхарактерна персона, поне така мисля аз. това всъщност важи по принцип ако си човек, пък камо ли ако си звезда.

на родния звезден подиум, обаче, почти не се забелязват истински звезди и поправете ме ако греша изключенията се броят на пръстите на едната ми ръка

е, сред тях, т.е. изключенията е и Бербатов и аплодисменти за този човек!

Screenshot-18

Няма успех без първа крачка … След нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер.“, а фондацията на нашия футболист подпомага именно деца-таланти, не само спортни, което му прави чест!

„Ние от фондация “Димитър Бербатов” вярваме, че колкото повече се работи с потенциала на децата, толкова по-добро бъдеще чака страната ни. Всички трябва да се гордеем с изявените деца и да ги насърчаваме – нашите аплодисменти са най-малкото, което техните постижения заслужават.“