защо Бербатов е пич

когато си звезда, за да си истинска звезда трябва да имаш кауза, иначе си еднодневка или безхарактерна персона, поне така мисля аз. това всъщност важи по принцип ако си човек, пък камо ли ако си звезда.

на родния звезден подиум, обаче, почти не се забелязват истински звезди и поправете ме ако греша изключенията се броят на пръстите на едната ми ръка

е, сред тях, т.е. изключенията е и Бербатов и аплодисменти за този човек!

Screenshot-18

Няма успех без първа крачка … След нея идват стъпалата нагоре, за които талантът има нужда от усилия и характер.“, а фондацията на нашия футболист подпомага именно деца-таланти, не само спортни, което му прави чест!

„Ние от фондация “Димитър Бербатов” вярваме, че колкото повече се работи с потенциала на децата, толкова по-добро бъдеще чака страната ни. Всички трябва да се гордеем с изявените деца и да ги насърчаваме – нашите аплодисменти са най-малкото, което техните постижения заслужават.“

One thought on “защо Бербатов е пич

  1. Супер е като фондация, само да имаше някой да отговаря на имейли. Но това си е черта на много фонадации. Щом и от UNESCO не са ми отговаряли на имейл при положение, че беше предложение за помощ от моя страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *