повече места за игра

igraкакто всеки човек, особено звездите, така и всяка фирма, особено големите и успешни такива трябва да имат кауза, според мен. вече писах за симпатиите си към Бербатов, въпреки че не се вълнувам от футбол, смятам, че е от малкото спортисти и въобще родни имена, които с лицето си, енергията си, а евентуално и с друго застават зад кауза и то последователно не само кампанийно.

ето една добра кауза – за повече места за безопасна игра на нашите деца, подета от Белла България през лятото, а от вчера официално обявена, че ще е дългосрочен проект на компанията.

сайтът е mestazaigra.bg и на него всеки е поканен да подкрепи изграждането на нова детска площадка в неговия град, а за повече справедливост ще бъдат изградени площадки три в големи градове и три в малки, с до 100 000 жители – така всяка година ще има по 6 нови площадки, които ще бъдат за градовете и районине на най-активните потребители.

гласуването вече започна – ако искате да се включите и сдобиете още пролетта с площадка в квартала – гласувайте! разбира се не само хората с деца, но всички, вълнуващи те от щастливото детство са поканени да дадат своя глас 🙂

клик тук за разглеждане на сайта и за поддържка на идеята