да тропнем ний хорце!

възхищавам се на хора, които не само мечтаят, а умеят умело да превърнат мечтите си в реалност, а в целия този процес да въвлекат с ентусиазма си и още и още хора и да предадат импулса и позитивизма си нататък

един такъв огън-човек е Борислав, който се занимава със съвсееем други неща, но преди две години започна да издава DVD самоучител за народни хора, заедно със създателите на Чанове Милена и Коце, после създаде Horo.bg – най-големият сайт, посветен на хората и българския фолклор, а днес издава нови 5 диска самоучител за още 20 хора!

pc100015

ето го на снимката Борислав с дисковете – самоучителят вече е преведен на английски, френски и японски и се продава успешно в страната и в чужбина, дори в Япония! а Чанове, които преди две години бяха група за народни танци с около 80 души днес вече са над 500! и искрата е запалена в още много сърца на хора от цялата страна. а Борислав, Коце и Милена споделят, че се включват все повече и повече млади хора и деца. играят, танцуват, учат се, правят добри приятелства, виждат се, обменят опит, танци, продължават традиции. по един естествен и позитивен начин.

всичко това радва. много. поне мен ме радва. искрено.