Блогването е интелектуално занимание.

този пост минава по допирателната – цитирам коментар на in2h2o:

Блогването е интелектуално занимание.
Онази част от цялото, която се занимава с творчество, в частност – блогване, има ангажимент първо и единствено към истината.
Не към някаква географска територия, която пишещия обитава към момента. Не лоялност към фирмата и корпоративната култура, която му слага хляба на масата.
Силата на блога е в абсолютната отдаденост на момента.“

и придатък – интервю с един от най-любимите ми автори –  Орхан Памук за писането

Националната телевизия говори за блогове!

по случайност днес гледах част от новините на Канал 1 централните и каква бе изненадата ми – заговориха за децата в домове и о, да не повярваш – цитираха няколко блога! може би около минута и малко цъкаха и даваха извадки от 3-4 блога с мнения за проблема Могилино и домовете
браво! значи журналистите в Националната телевизия четат блогове! 🙂

някак стана модерно и не минава и една емисия независимо по коя телевизия национална без да има поне един репортаж от домовете
дали това ще промени ситуацията – твърде се съмнявам, ама поне се говори по темата

и Нова ТВ в помощ за децата от домове!

след успешния sms трик на bTV с песни и танци за Могилино (вчера на курса ми говорихме с моите курсисти дали целият народ е презрял водещата медиа заради плоския й ПР ход, но май се оказва, че дори напротив – масово хората са ги заобичали още повече …) разбираме днес от Капитал, че и Нова се включват в играта под свирката на така загрижения за децата в домове г-н Президент – браво! какви всеотдайни национални медии, политици и хм, бизнесмени!