какво харесвам на зимата

p2250008

1. снегът. първият сняг – посипал нежно всичко наоколо. снегът по Коледа. многото сняг в планината – достатъчно за ски. снегът, скърцащ под обувките, все още кристално чист. разходките в парка или планината са прекрасни, свежи и истински отморяващи.

2. празниците. голямото скупчване на хубави празници. всички си идват за празниците. има и много вкусни неща. има и много време да се видиш с всички. весело е и незабравимо. и леко уморително.

3. слънцето. кога повече от през зимата ценим слънцето. всеки слънчев ден е истински празник.

4. червеното вино. зимата е неговото време. ок, може да му се изневери и с чаша греяна ракия.

5. пролетта. краят на зимата  е може би едно от най-хубавите неща в нея.

3 thoughts on “какво харесвам на зимата

  1. Жюстин, аз лично на зимата харесвам най-много края и съм съгласна с теб, че това е „може би едно от най-хубавите неща в нея“. Посрещала съм зимните празници на в топлите страни на плажа и пак си бяха хубави и празнични. Не снегът, а сърцата ни ги правят. Така че никога не ми е мъчно, като си отива зимата. Чакам този момент с огромно нетърпение.

  2. Харесвам това, че е студено! Можеш да носиш поло и да се увиеш в шал, обуваш любимите ботуши, в които си инвестирал цяло състояние и няколко безсънни нощи, преди да събереш състоянието 😉 Пиеш червено вино в уютни ресторанти или у дома, заедно с приятели, задържаш се повече у дома и си правиш разни си твои неща или пък просто си четеш…фантастична е зимата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *