уеб прогнозата за април и май – интересно, с пътувания

в уеб винаги е интересно, а пролетната серия събития е по традиция силна, все по-национална, т.е. не концентрирана само в София

. започваме с конференцията за уеб, блогове и технологии в Търново на 24 и 25 април, заедно с това и Blog Camp – място, на което винаги срещаш много от про-тата в уеб в непринудена обстановка, виждаш нови звезди, пиеш бира и е весело (Райна, да не кажеш, че не съм ти казала :)). забавна е комбинацията от свободните технологии, за които основно се говори там и златният спонсор.

. eventex не е точно събитие за уеб, а събитие за организаторите на събития, но ще имам лекция как се популяризират събития онлайн и затова го включвам в списъка.

. продължаваме със семинар за успешно уеб присъствие на малкия и среден бизнес, който организираме на 14-ти май в София – маркетинг хората от тези фирми, собственици и предприемачи – заповядайте!

. Start in Garage ще е на 21-23 май и на него Гори ще има лекция – онлайн маркетинг за стартиращи бизнеси в сферата на Интернет и технологиите.

. следва последното в серията – Уеб Експо 2010, което се провежда за втора година, но този път ще е в три града, последователно в София на 31 май, в Пловдив на 2 юни и във Варна на 4 юни (wow!) и ще събере хората, създаващи уеб, занимаващи се с дигитален маркетинг и надяваме се – клиентите им. амбициозно покритие в три града, силно вярвам ще е успешно!

. още неща се задават. за тях инфо – скоро.