отново спечелих много пари!

ето каква съм късметлийка!

поредният мега як спам на деня ме усмихва до ушите – този път е от Джордж Харисън, искат ми секса и потвърждение, че съм от планетата Земя! 🙂 освен това те ще ми спечелят сумата и са от Големия Лондон на Много Великобритания!

„Уведомление за спечелване.

Ние пот Seni ще ви кажа, че ви спечели сумата (£ 485,000.00) GBP Yahoo! MSN (прозорец Живея) 2010 Награди програма.
Броят на възвръщаемост можете да се свържете с нас клирънс директор г-н Джордж Харисън, че с вас, когато се твърди, си ODM ING на Националната банка на Големия Лондон Много Великобритания.

За контакти: г-н Джордж Харисън

Вземания ИЗИСКВАНИЯ:
Име :……………………………
EARTH :……………………………..
Домашен адрес :…………………………
ТЕЛЕФОН :…………………………
ВЪЗРАСТ :…………………………………
СЕКС :…………………………………
Семейно положение :……………………….

С уважение,
Он-лайн координатор.“

обещавам, когато ми ги приведат – ще си им платя надлежно данъците 🙂

за детските книжки

Screenshot-29

както винаги Гугъл подобаващо отбелязват 2-ри април – 205 години от рождението на Андресен – със серия илюстрации по приказките му, вплетени в логото. 2 април е и денят на книгите за деца.

„Наречен Малка Нобелова награда, през 1958 година ЮНЕСКО учреди Международен Златен медал на името на Андерсен. На всеки две години се връчва награда на най-добрия детски писател и художник на детски книги. Наред със световните писатели: Астрид Линдгрен, Селма Лагерльоф, Туве Янсон, Луис Карол са вписани в почетния списък на IBBY (Международен съвет за детски книги) и нашите писатели Валери Петров за „Пет приказки“ през 1988 година, Йордан Радичков за книгата „Малки жабешки истории“ през 1996 година и Веса Паспалеева за „Пролет в родината“ през 1980 година. Ангел Каралийчев е първият български писател, вписан в Почетния списък.“

за себе си отбелязах деня с посещение на сакралното място, наречено книжарница и накупуването на книжки за цял куп малки приятели около мен. зарадвах се на радостта, с която бяха посрещнати книжките. надежда има.

биг дизастър

не съм мислила, че ще сложа линк към Труд, но ето че се случва – фб ми го подаде. касае биг брадъра, който тече в момента. не съм гледала и секунда от това. но не го харесвам. не харесвам също, че има хора, които казват, че не го харесват, но го гледат. кое ме възмущава ли? децата там. (не само в това издание. децата нямат място на подобно място!!!) и децата пред екраните. (те са там. особено през ваканцията.) това безумие трябва да спре!