биг дизастър

не съм мислила, че ще сложа линк към Труд, но ето че се случва – фб ми го подаде. касае биг брадъра, който тече в момента. не съм гледала и секунда от това. но не го харесвам. не харесвам също, че има хора, които казват, че не го харесват, но го гледат. кое ме възмущава ли? децата там. (не само в това издание. децата нямат място на подобно място!!!) и децата пред екраните. (те са там. особено през ваканцията.) това безумие трябва да спре!

9 thoughts on “биг дизастър

  1. Трябвашее СЕМ вече да го е спрял.
    Аве Иванова е написала много силна статия, от която настръхнах. Въпреки всичко, никой няма да спре предаването, за съжаление.
    Не гледам „Биг брадър“, но следя коментарите и преразказите на зрителите в Интернет – вероятно и Нико ги чете, но явно откриваме противоположни послания в написаното… Едното послание е на обществения морал (разбиран в най-универсалния общочовешки смисъл), другото послание е на личната печалба. А скритото послание е, че у нас работеща медийна регулация и саморегулация не съществува.

  2. линк някакво малоумно християнко творение, страстната седмица та страстната седмица… хахаха. Като не гледате Big Brother защо го коментирате? не сте видели нищо но коментирате, всички скандали в тоя брадър стават след 12 вечерта в хепито, време в което децата спят така че за какво изобщо плямпате неща които не сте видели…

  3. voxy
    с холокоста се разминахме за има няма стотина години
    това не ми пречи да коментирам
    две причини
    мога
    и
    искам.
    ББ влиза в личното пространство на народонаселението, което в последните две дузини години не е било заливано с по крещящо примитивна картина на реалността. Населението дето плаща тая тв да я има, нали се сещаш
    Свии перките, щото тва е интернет и в момента в бг няма по-демократично място да си кажеш каквото има да си казваш

  4. voxy, извинявай, може и да си прав, че коментирам нещо, дето не гледам, но наоколо ми има не малко народ дето гледа – децата от класа на сина ми, например, след което коментират в междучасията и познай какво чувам у дома … нещо това с вечерния час също не си доразбрал, да не говорим за билборди и останалото медийно покритие на тази пошлост!

  5. @in2h20, кое е това население което плаща на НоваТВ и как бе пич? ако някой гледа Нова то не е защото трябва да й държи рейтинга висок за да има по-големи приходи от реклама, а защото му харесва… Примитивната картина е реалност която на теб като не ти харесва да гледаш си пусни нещо розаво и бозавко, не съм забелязал да задължават някого да гледа Нова. Отделно аз не казвам да не се коментира, а питам защо се коментира на база една религиозна откачалка писа в Труд… и кога ще разберете че телевизията не се прави само по вашия вкус, Big Brother си има фенове и то е за тях, ти като не си му фен си намери нещо друго да гледаш вместо да досаждаш с безсмисленото си мнение

    @smiling, сигурен съм че синът ти и съучениците му имат достъп до интернет – форуми, чатове, вбокс, гепиме, импулс…. и са видели всичко – порно, псувни, убийства, трагедии… , дали не трябва да забраним интернет???

  6. Дъщеря ми е бранд мениджър в компанията майка на Нова. Няколко пъти ми се докладва как загубите им от инвестицията в бг са 60 милиона, как тв е разкъсана от скандали, как това е бг тв с най много агенти на кв м, сега и ББ – точно копие на същите издания в страната майка. Поради културна ограниченост и липса на езикови познания, в батковината се гледа агентурна, скандална, примитивна тв. Ок.

    Жюстин ти обясни как стои въпроса с възпитанието, аз те светнах как стои въпроса с приходите. В ББ няма нищо оригинално, стойностно или развлекателно..освен ако не си расъл в обор.

    Що все още я има, виси някъде между турските сериали и аудиторията им – дето вместо да заработва по европейски допълнителни доходи, предпочита да блее на тв ясла вкъщи и дава акъл на следващите пет поколения как да живеят. Което после се филмира и остава за поколенията като есенцията и смисъла на съществуването (тук почти повърнах)
    Що мацката се е изявила точно от Труд – печатната скандална медия с най много агенти на кв см, не мога да ти кажа. Възможно е да плащат най-много на дума. Журналистиката днес е платена. (тук въздишам, че все още имаме блогове, дето може да се изяви лично мнение)

  7. @in2h20, в нищо не си ме светнал, загубата от инвестицията им е много повече от 60 милиона лв или евро каквото имаш предвид. Купиха я за 620 млн евро година след това се оценяваше на 300 млн. евро и още малко след това продадоха bTV за няма и 300 млн.евро.
    Но тази загуба е от избран лош момент и грешна оценка при придобиването на Нова, не заради продукцията й, разликата е огромна, или смяташ че телевизията е струвала 2 пъти повече от bTV? и се е сринала заради предавания като Big Brother? показваш доста голяма некомпетентност с липсата на елементарни икономически познания, за логика изобщо няма нужда да говорим…

    За теб може да няма нищо, за мен има – въпрос на вкус, да не говорим че е погрешно да търсиш стойностни неща по телевизията, разбираш ли – сгрешил си мястото, телевизията е за забавление, стойностите са на друго място, ама явно не си го открил

    ако от теб зависи какво да се излъчва 🙂 ще си фалирал телевизията още на втория месец 🙂

  8. Вокси, чадо
    в ББ никога не е имало забавление. Единственото забавно на ББ е аудиторията. Нищетата и дълбочината на кризата в собственото добруване са така отявлени, че никаква инвестиция в качество не може да спаси ББ рупащия. ББ зрител няма анализатора да разбере какво е добро и какво не е добро за него, той просто зее. Виртуалният воайор е първия клиент на тюб8, актуализиран петнайсет пъти на месец – ББ е продължението му, просто на реч дето разбираш. Това че концентрацията трае в часове, а не в краткото време за задоволяване на тюб8 клипа – е екстра; не струва нищо на Нова.
    Малък си да ми обясняваш икономика. Още повече, икономика в пари.
    Освен добре завита в стар вац сланина, друго на ББто не мога да продам.
    Нека лапат; живота им и така дотук е излишен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *