столичните пиари и нахитрелите провинциални медии

пълен потрес.

цитат, без линк от къде е, предполагам любопитните ще си го намерят ако държат …

Нека столичните пиар специалисти да не подценяват провинциалните медии. И те вече нахитряха и поне на фирмени тържества от типа “откриване на нов цех” не ходят без пари. Още повече, че ако се излъжат да отидат, виждат с очите си що пара е хвърлена на пиар агенцията – за кетъринг, балони, певци и какво ли още не. А им е досвидяло за 200-300 лева за един репортаж. Така че дайте да си говорим делово, а не да се агитираме. „

11 thoughts on “столичните пиари и нахитрелите провинциални медии

 1. Блогът на тоз товарищ го следя аз, без участие щото..какво може да се каже за нещото, дето не се състоя; ерго „прехода“
  Апостол Апостолов е далеч по-оригинален, макар да не полага капка усилие сам да действа както наставлява клиентелата си. Поне е себе си и не се самоопределя като журналист, предприемач а и не ми е известно да си е направил тв.
  Забавлявай се, едва понеделник е.
  До петъчния ПР има ехе-е

 2. именно, забавлявам се, забавляваме се тук в офиса и споделяме, нали така е модерно и … човешко 🙂

 3. Повечето български телевизии искат пари за ефирно време да ти излъчат филма/предаването, а не те да ти дадат за готовата продукция. Просто държавицата ни е объркана в някои отношения.

 4. Явно критерият, който е главен признак за професионализъм отдавна е избягал от провинциалните медии.

  Вместо за всяко едно такова събитие да се мисли за социалния и обществения ефект — ще се отворят ли работни места, как ще се промени икономиката, всичко се решава от някакви мижави пачки. Има пачки — има събитие, няма пачки — няма събитие.

  А публиката, заради която „съществуват“ медиите, кучета я яли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *