талантите и как ги използваме

не, няма да пиша за талантите по принцип. те са важна тема, ще ги оставя за когато съм в по-добро настроение. ще пиша за талантите на родни „пр експерти“ (моля, отбележете кавичките). днес леко си изпуснах нервите във фейсбук и бях по-груба от обичайното за мен, но нещото бе нелепо.

получих прес инфо, чието заглавие гласеше „Незрящият талант Крис пее в МОЛ „ххх ххх““

не, това не е случайна грешка. това е целенасочено търсен ефект. едва ли са си представяли чак и блог пост, но нещото е потресаващо. мислих, че малко по малко нещата се оправят. може би все още има неугаснала частица надежда. но е все по-трудно да я държа жива.

6 thoughts on “талантите и как ги използваме

  1. На твое място – бих писала или направо говорила по телефона с човека, който се е подписал под това прес-съобщение (надявам се да има такъв). Кажи му какво мислиш. Поне ще ти олекне 🙂

  2. Правя го често. Мисля, че няма смисъл, обаче. От днешната случка още не ми е олекнало … дори ми натежа, защото обидих и невинни, хора като теб, приятели – тъпо.

  3. Здравейте, г-жо Томс. Случайно попаднах на вашия разговор във Facebook и бях много обиден и вашата позиция. Първо да Ви кажа, че не съм автор на това прессъобщеие, но бих искал да ви задам няколко въпроса.
    Сигурно не сте прочели статията докрай, за да видите, че концертът е с ВХОД СВОБОДЕН и е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН!!!!
    Смятате ли, че тази благотворителна инициатива е нещо толкова потресаващо за Вас?
    Какво ви възмути в текста? Според вас това да си незрящ е някакъв недостатък? Обидно ли е това за вас? Обидно ли е това момче да получи хонорар и да зарадва със своите песни и ангелски глас своите почитатели?
    В заключение искам да кажа, че трябваше да покажете на всички хора, които Ви четат поне целият оригинален текст на съобщението, за да могат да си направят обективно самостоятелно мнение.
    Ето и линк:http://mallgaleria.com/events/view/35
    Благодаря за вниманието!

  4. И нещо до Све,
    Видях, че сте написали цяла статия за „тъпите PR-и“. В него сравнявате повечето PR-и с „тъпи кифли“ и сте стигнали до този изводи след публикацията на г-жа Томс. Само че трябва да имате предвид, че PR-ът пуснал въпросното съобщение не може по никакъв начин да влезе в рамките на вашето описание, защото това е човек с дългогодишен опит и извоювано име в съответните среди.
    Вас също бих ви посъветвал да прочетете зялото съобщение и след това отново да коментирате какво ви възмути!
    Поздрави!

  5. И спрете да считате това съобщение като PR! Това е просто съобщение, което трябва да достигне до повече хора, за да може това благородно събитие да има нужния резултат – а той е подпомагане на децата в дом „Олга Скоболева“ в гр. Пловдив.

  6. Николай, прочетох прес съобщението
    За протокола, не съм фокус групата си
    Нямам против да си платя за вход
    Вход значи сериозност
    Сериозните събития привличат сериозни хора
    Жюстин също е извън фокус групата Ви
    Безплатните събития са само такива, безплатни. Нямат стойност, защото нямат значение. Не се очаква ангажимент. По никой начин, никой не поема отговорност за нищо.
    За да можете да продадете събитието, сте сложили сляп човек на сцената.
    Засрамете се !
    Какво ще направите следващия път ?
    Могилино ли ще изложите на сцената Ви ?
    Човекът, написал прес съобщението не е оставил името си от ужас и срам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *