най-яките подаръци

p9070012

голяма съм късметлийка – имам уникални хора наоколо си и все се случва без повод и с повод да получавам невероятни подаръци. а знам колко е трудно да се намисли як подарък. ето някои от най-незабравимите и годни за споделяне подаръци

радио Усмивка. беше преди доста години. получих обаждане по мобилния, че печеля награда от радио Усмивка и трябва да се явя в указан час в едно столично заведение да си я получа. не се замислих, че май за подобно радио не бях чувала и съчетавайки с други задачки в района – отидох. беше изненада с подарък! винаги ще го помня това радио Усмивка! 🙂

писалка Online. имам си една специална виртуална приятелка, която винаги намира как да ме изненада като му изпрати нещо свежо – картичка, филм, книги или писалка под марката „Онлайн“ 🙂

p7260070

little miss busy. Sas ги внася тези джунджурийки и наскоро ми подари цяла шепа от тях – все забавни и готини. фенерчето за четене бе веднага приватизирано от малките, а на останалите още им се радвам 🙂 така понякога нещо малко, оригинално, но неочаквано може да те усмихне за цял ден и повече.

n636708987_538498_2282

серенада. много пъти съм казвала, че работя със супер як екип и подаръците, които ми правят са мега яки и го доказват. едно от най-неочакваните, симпатични и случващи се наистина един път в живота неща, подарено ми от тях е серенада по повод едно парти.

уникална калъфка за книги. изрисувана специално за мен. толкова земен и в същото време сууупер подрък! отново от екипа ми, тази година.

има още много (Андрей, Верджи, Меджик, Камелия, Катето, Тони … винаги с нещо интересно и трогателно) и разбира се герданчето от мидички, направено от Томи. но спирам до тук. благодаря ви, приятели – не за подаръците, а че ви има такива, каквито сте!

6 thoughts on “най-яките подаръци

  1. супер яко! чудо е, че имаш такива приятели! явно ти самата си чудо, за да привличаш такива чудеса! поздравления!

  2. браво!
    а може ли да ми кажете от къде мога да се сдобия с калъфки за книги? много обичам да чета и си търся от доста време, а и са страхотен подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *