Hands free … за изпити

наскоро щях да пиша, но nevermore ме изпревари за каренцето във FB „Преписвай с микрослушалки“

явно на никого не му пука и днес попадам на втора версия на подобни закачки, пак във FB „Hands free за изпити“

screenshot-14

в задачата се пита кой кого ще излъже?

12 thoughts on “Hands free … за изпити

  1. Не знам за някоя сериозна фирма, която да не провежда собствени тестове на интервю за работа… така че лъжат само себе си 🙂

  2. Студентската книжка е тип НБУ, само дето там е последното място където можеш да подкупиш преподавател. Поне в това отношение са железни.

  3. Има места, в които имаш знания, но не те допускат без диплома. Затова някои хора си купуват дипломи, изпити и тем подобни. Голяма част от ИТ гениите по света нямат висше образование впрочем.
    На мен лично не ми пречат околни преписвачи, стига да не ми бъркат директно в ‘паничката’. Но повече ме фрапира директната реклама на такива неща по Интернет 🙂

  4. @Марио Пешев
    Клише или не, обратния вариант (диплома или някакви курсове без никакво покритие) ми бърка в здравето много повече… просто на 3 пъти правих интервюта за работа за да си намеря помощник и от върволицата прясно или почти дипломирани малко изобщо ставаха за нещо. Гледам, че и колегата, дето преглежда тестовете на кандидат-програмистите има същия проблем…

    Ако имаш знанията, какъв може да ти е проблема да си вземеш изпитите без преписване? То реално времето, което отделяш да си подготвиш пищовите и супер хай-тек системата за подсказване е по-голямо от това да прехвърлиш по диагонал материала и да вържеш някаква оценка, колкото да минеш. Не си спомням да съм учила повече от 3 дена за изпит, в повечето случаи с врякащо бебе в стаята и изнервена рода в останалата част от апартамента. Не съм гений, трудно помня, не мога да науча и 5 реда наизуст. А дипломата за инженер за 13 години ми я искаха май само веднъж… заради някаква проверка по ИСО. И не, не ни е било по-читаво висшето образование преди, същата плява си беше.

    П.С. И аз нямаше да пиша уж по тази тема, ама още сънувам кошмари, че интервюирам кандидати за работа :))

  5. Като измислят такова и за офиса, с програмирани отговори на задачите от шефа, дрънни един телефон. Номерът е същия.
    Палячовци

  6. @wakeop, ако се запознаеш подробно с програмите за информатика-ориентирани специалности в повечето университети, вероятно ще разбереш колко далечни са практическият бизнес опит и изискванията там 🙂
    Кофти е да ти се изтъпанчи Тъпанчев с диплома за магистратура по специалност и да не знае за какво се бори изобщо, но всякакви случаи има.

    П.С. По принцип гледам малко критично хора с магистратура, които тепърва започват работа.

  7. Перфектно е за охрана, конференции, вземане на трудни изпити и всичко свързано с вашия просперитет.

    Става за всеки GSM или радиостанция. Нишката е невидима с просто око, слушалката влиза безопасно и незабележимо в ушния канал, микрофонът е с висока чувствителност.

    Цена: 23лв.
    Най-добре ме търсете на
    GSM 088 xxxxx, Пловдив

  8. НЕКА СИ ВЗЕМЕМ ИЗПИТИТЕ ПО-ЛЕСНО, В ГЕРМАНИЯ УЧАТ ВСЕ ЕДНО 11 КЛАС В УЧИЛИЩЕ, В АННГЛИЯ СЪЩАТА РАБОТА, А ТУК В БЪЛГАРИЯ УЧИМ ОТ СТАРШИ-НАУЧНОСЪТРУДНИКОВИ ЛЕКЦИИ И УЧЕБНИЦИ НАТРУПАНИ С ИЗЛИШНА ИНФОРМАЦИЯ И ПОСЛЕ ДИПЛОМАТА Я СЕ ЗАЧЕТЕ ОТ ЕВРОПА Я НЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *