айде и от мен един пост за анти-медици-либийската афера

аман от цялата работа – последен пост по темата с няколко линка само

дните след“ – на Капитал

за медиците и циците

и още подробности

повръща ми се от лентичките, повръща ми се от реакции като тази, повръща ми се от цялата боза!

да, дължат ни отговор! и ако за тази простотия са давани мои и твои пари – предпочитам да бяха дадени за друго! например за спасяване живота на наши болни деца!

2 thoughts on “айде и от мен един пост за анти-медици-либийската афера

 1. Направи ми впечатление, че дискусиите около темата – заразени със СПИН деца в Либия – се въртяха не колко жалки бяха пр опитите на властта да измие ръцете, а защо и други страдали/щи (коктейл от предложения) да не получат същото.
  Наяве, няма причина да не стане.
  От всеки телевизор стана ясно, че властта се подава на манипулации, изнуда и отявлен тероризъм.

  Липсва един линк..май най-интересният, от СЕГА. В статията се дава обяснение защо престъпното изпращане на „наши“ хора по посолствата (Костов Надежда) е направило възможно да се загубят ТРИ ДНИ, докато официално българско лице пътува до Бенгази и разбере къде са медиците. Нещо което филипинците и поляците, изтеглили техните си хора НЕ СА допуснали.

  Дискусията за секретните служби придоби битов характер – от доносник президент до кукли на конци в либийски сценарии : всичко дето представляваме за света навън тия дни е описано с една дума на английски – интелиджънс сървисис правителство(май няма превод на български)

  Другата страХОТна статия за дереджето на българската дипломация е на Дмитри Иванов, СЕГА/Наблюдател. Вдъхновени от разкритията, Новинар направиха проучване и позвъняха в консулските служби и посолствата на България по света. В събота никой не отговаряше.

  САМИ СМЕ

  Но това е битовизъм

 2. за съжаление медийната ми консумация се свежда до 20 минути радио дневно (в колата към офиса и обратно – RFI, BBC, DW) и около 8-10 часа Интернет, пропуснала съм печатните издания, но кашата е голяма

  не знам дали са битовизми, може би е така, светът все повече се превръща в едно глобално село, заровено в дребните си проблеми, но ми намирисва, че тук играха големи пари, големи интереси, големи скандали бяха умишлено потулени, големи червени знамена – развяти и то от уж независими медии и т.н. … гнус

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *