небивал разказ на бивал младеж

„Дойде време да представим лидера на организацията „Свобода за сиренето“ – Гауда. Традиционен в убежденията си, твърд по характер, майка му е крава – най-важното за него казахме дотук. Разбира се, той не е най-известният, нито пък е най-масленият, нито пък най-харесваният. Защо тогава, се питате вие, е лидер? Защото най-добре развитото му качество е да оцелява. Някои смятат, че съществува още от 16 век. Други говорят, че е кръстен на града Гауда, разположен в близост до Ротердам, Холандия. Трети са на мнение, че не е роден по… нормалния начин, ами е произведен, и то фабрично, че има още много други като него, негови клонинги, които биват изнасяни от Холандия и съставляват 60% от износа й на сирене.

Това са глупости, макар и да звучат достоверно. Не им вярвайте.“

този уникален текст за иначе почти прозаичното сирене Гауда е написан от един много талантлив младеж – Христо Христов, с който имам късмета да работим вече втора година заедно 🙂 той изпълва ежедневието ми с много смях

ето линк към личния му блог-история – заслужава си 🙂

One thought on “небивал разказ на бивал младеж

  1. Първа реакция след преглед по диагонал на въпросния текст: „OMFG! 😯 Тоя използва имената на клановете от Света на Мрака като лични! 😆 „. За втора реакция ще се наложи да го прочета цялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *