Коледни идеи за подаръци: Книжарницата зад ъгъла

tr

В идните дни ежедневно ще ви срещам с хора с мил, локален, добър, смислен бизнес, които познавам и съм виждала и използвала продуктите и услугите им и затова ги препоръчвам. Много е хубаво да ги подкрепим, мисля си.

Затова и споделям с вас 🙂 Ден трети – Троя.

Това е Троя и Книжарницата зад ъгъла. Едно от местата, които често посещавах тази година – любимата ми книжарничка. Троя е много мила. Мястото, което е създала е уютно и много хубаво.

Какво сте подготвили за Коледните празници за Вашите клиенти?
Мисля си, че сме приготвили най-хубавия подарък – книгата! Заедно с книгите предлагаме и прекрасни арт изделия – картички, ароматни свещи, принтове, сувенири – на млади и талантливи автори. Така всеки може да подбере чудесен подарък за близък човек, а защо не и за самия себе си? А за тези, които не могат да решат какво да изберат, предлагаме и подаръчни ваучери.
Разбира се, подготвили сме се с и с настроение и усмивка, но с тези неща посрещаме всеки ден нашите приятели на книгата зад Ъгъла.

Какво те мотивира и вдъхновява да си предприемач?
Желанието да имам това красиво малко място, моята книжарницата, и то да се развива и привлича все повече хора. Вярата, че всеки може да успее с трудолюбие, постоянство, коректност и уважение към околните.
Около себе си виждам много млади хора с идеи и желание да ги осъществят, и разбирам, че посоката е правилна.

Ако имаше магическа пръчица какво би променил веднага тук, за да има по-добра бизнес среда?
Много би ми се искало да може документацията около бизнеса да се движи по електронен път. Бих искала в институциите да срещам компетентни хора, а не просто служители. Бих искала и държавата да направи така, че малкият бизнес да се чуства удобно и сигурно тук.

По един лайк във фейсбук за Троя – тук 🙂 И наминете да посетите това уютно място!

По-ранно интервю с Троя тук.

 

Това не е платена публикация, а приятелски пост с голяма усмивка и вяра в доброто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *