по пътищата ни – тояги

снимката е от преди малко – освен, че стъклата бяха черни надписът е многозначен:

www.toyaga.com.bg

www.toyaga.com.bg

освен, че сме в прелюдията на септемврийските задръствания, в която силно се усеща какво ни грози на самия и след 15-ти септември по пътищата ни е ад – хората се мислят за безсмъртни и летят … или може би всички са окрилени от безнаказаността на Стависки и подобни.
ето, че и виртуални тояги вече заплашват напред-назад.
днес бях свидетел на няколко леки катастрофи в София, няколко вдигания от паяци, прочетох онлайн за не толкова леки катастрофи из страната. ужасно.

4 thoughts on “по пътищата ни – тояги

  1. Извинявам се за вметката, но това е фирма за авто аудио уредби и съществува поне от 10 години. Не знам защо са си избрали таков аиме, но доколкото знам няма нищо общи нито с мутри нито с лудо каране. Шофьорът на тази кола не го познавам и не знам с каква цел сие сложил надписа … възможно е той еда има нещо общо с „тойагите“ :).
    Лек ден

  2. Мисля, че притежанието на лека кола в София се превърна в чиста проба безумие. Това си е тормоз, притеснение, неврастения.

    Да не забравяме и това: 4 бири струват колкото литър бензин. Предпочитам четирите бири. А иначе- с такси…

  3. безумието вече е безгранично. напоследък имам чувството, че сме народ нерваци, агресивни комплексари и циници. нищо позитивно не виждам по улиците и пътищата. изпитвам страх, независимо дали съм в лична кола, такси, автобус, да не говорим за маршрутка.
    не знам какво трябва да се случи, за да се вътвори някакъв ред и да престане идиотията по пътищата…
    може като за начало да се започне със супер строги шофьорски курсове, за да могат хората особено в софия да карат адекватно на условията, а после да си слагат лепенки Млад шофьор, за да има поне малко толерантност и търпение от останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *