#steniskanabala панаир на добрината

steniskanabala

изключително добра инициатива, която над 1500 ученика от цялата страна подкрепиха – с тениска на бала. вместо скъпи, лъскави, понякога кичозни, често след това ненужни тоалети – на бала с тениска! яко! браво на който му е хрумнала идеята и браво за всеки присъединил се!

парите, вместо за рокли и костюми отиват дарение за кауза: помощ за пеперудените деца. суетата отстъпва място на добротата. безразличието – на ангажираността и готовността да помогнем.

обществото ни се променя. бавно и сигурно. надявам се необратимо.

браво за учениците, учителите, директорите и родителите от:
Втора АЕГ София
9 ФЕГ София (снимката е от там, благодарност Вера)
7 СОУ София
18 СОУ София
Софийска професионална гимназия по туризъм, София
157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо“, София
Mатематическа гимназия „Акад. Кирил Попов“, Пловдив
ЕГ “Иван Вазов” от гр. Пловдив

голямо браво, момичета и момчета!

4 thoughts on “#steniskanabala панаир на добрината

  1. В младите не само, че има надежда – те са способни да направят всичко това, което ние, зрелите, дори не смеем да си помечтаем. Бъди сигурна, че промяна е необратима. Гигантско браво и от мен!

  2. Инициативата е наистина много добра, още по-добрата част беше (или още е?), че всеки може да я подкрепи. Отива на сайта: http://www.steniskanabala.bg/ – плаща/дарява пари (кой колкото прецени и има възможност) и получава тениска. Ние имаме семейно такива.
    Най-якото е, че парите отиват за образование на деца без родители, т.е. инвестираме в младите хора на Kleta Majka Bargariq

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *