основните заблуди за протеста #ДАНСwithME

IMG_6292

кои са основните заблуди, които масово се тиражират от пропагандата по отношение на протеста, вкратце:

  • протестът е платен и организиран. грешка! възможно е да има малки групи платени провокатори, до 10 000 до 50 000 души на площада вече 42 вечери няма как да са платени! това е най-ценното на този протест – той е спонтанен и не поддържа никоя конкретна политическа сила, иска само едно – оставка и не е платен!
  • протестът няма да промени нищо. грешка! протестът вече промени България! и тя никога вече няма да е същата! показа, че хората не искат категорично повече мафията и олигархията да разпродават къс по къс бедната ни страна, че трябва прозрачност, честност в управлението.
  • че това са шепа хора. грешка! само в София всяка вечер цели 42 дена до тук излизат между 10 000 и 50 000 души, отделно имаме протести в страната, българите в чужбина! за справка контрапротестът събира едва 100-тина.
  • че само София протестира. грешка! градовете, които протестират са много! истината е, че има страх у хората, натрапван с десетилетия, зависимости за работа, заплата, невяра, че може нещо да се промени и въпреки това официални проучвания сочат между 70 и 85% подкрепа за протеста!
  • това са лумпени и безделници. грешка! в протеста участват изключително смислени хора от всички слоеве на обществото, от всички социални групи, хора с различни вкусове и интереси. голяма част от тях работят и полагат допълнителен труд за обществото поддържайки протеста!
  • няма основания да се протестира. грешка! тезата е на г-н Финансовия ни министър от предната вечер, който изпада в недоумение с какво е предизвикан гнева на хората. групост след глупост след глупост се случват в този Парламент – от Пеевски насам, та през бат’Сали, та до заробването гласувано на първо четене днес!

според мен това, което се случва в последните 42 дена в България е уникално! и по-силно от събитията 90-91-ва и дори от тези 97-ма. ти какво мислиш?

#оставка

#ДАНСwithME

One thought on “основните заблуди за протеста #ДАНСwithME

  1. Аз мисля, че протеста е платен (посредством тръстовете на сорос, посока дансwithme, и посока соросоидите), има дори официално колко пари са преведдени на сдружение 14 Януари.

    Протеста няма да промени нищо, което да има смисъл. Само ще вдигне едните и сложи другите.

    Това Са шепа хора, на фона на милионна София.

    Само София протестира, абсолютен факт (финансирането явно не стига за другите градове)

    Наистина протестират свестни хора, и имат право да им е писнало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *