най-хубавото от това лято

IMG_7661

най-хубавото на това лято

е, че беше едно дълго лято. едно дълго, прекрасно лято. лято, което всички ние заслужавахме, след дългата, сериозна зима

имаше и още хубави неща в лятото тази година

. чалга музиката се чуваше на по-малко места, отколкото преди. и все повече хубави кътчета са заредени с добра музика

. случиха се чудни концерти, дойдоха големи звезди и заредиха всички ни с позитивни емоции

. политиците се изявяваха малко, а хората повече или не им обръщаха внимание или гледаха с насмешка и бързаха да се порадват на лятото

лятото беше хубаво. и въпреки всичко – беше тежко.

есента е вече добре дошла.

писах още за какво е лятото и за книгата добавено лято, за моята българия и нещата се променят

4 thoughts on “най-хубавото от това лято

  1. Хубаво нещо е позитивният поглед – слънце,облачета и една-две пеперудки за разкош.
    Ако се вгледаме обаче реално то очевадно в пейзажа на това лято се вплетоха доста кафяви тонове,тъмно кафяви ако ще бъдем точни.
    Вдигна се цената на бензина – тихичко,кротко без протести и шествия-хората бяха заети да почиват,Какво толкова ще кажат всички оптимисти и радетели за „зелена“ околна среда.Ами лавината с вдигането на цени стартира с това.
    За да затвърди кафявият нюанс се вдигна и цената на тока – ами защо не ,щом народа е зает с борбата с жегите,Европейското и Олимпиадата.
    Ей така между мачовете изгоряха хиляди декари гори и полета,части от Витоша и Рила вече стават само за строене-интересно съвпадение нали.
    Това прекрасно лято у нас за първи път се усети световният тероризъм и същевременно се разбра,че няма никаква защита срещу него.У нас всяко чудо е за три дни с изключение за роднините на пострадалите,но какво толкова – лято е.
    Вижда се че хората са весели и бедни,засега чалгата продължава да рулира,но вече и БеГе рап чалгата се намесва в играта.Концертите у нас бяха трагедия в сравнение с предходните години-ТРАГЕДИЯ-и Аксел и Ред Хот(преди години в Мадрид бях на тяхно шоу и сега ми идваше да ги замервам с каквото дойде),Бебел поне отсрами жанра .За сравнение в Гърция и Турция бях на 2 фестивала и останах изумен от организацията,която е на светлинни години от родното отбиване на номера.
    Сега ще скочите с обвинения ,че троля,че съм черноглед и т.н.Сори ,не че ми пука де ,просто съм реалист и ми идва в повече необоснованият позитивизъм.
    Иначе за мен това лято беше прекрасно – роди ми се първа рожба,4 месеца къде по работа ,къде просто за купона изкарах по морето – нашето и Гръцкото.Завърших три огромни проекта успешно и сега след средата на септември ще почивам активно.

  2. орехите, прав си. явно не се е прочело добре, че отвъд повърхността и природно хубавото дълго лято имахме едни доста кофти месеци, всички ние, всички …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *