търсят се доброволци за приключенски лагер за деца с увреждания

За трета поредна година ще проведем приключенски в село Дълбок Дол, Община Троян по прект „Включи се и ти“ (Get Involved).

В рамките на 5 дни, от 6-ти до 10-ти август, в центъра на сдружение „Общество за всички“ ще работим с малка група от деца, на възраст 10 – 16 години, пет от които се придвижват на инвалидни колички. За преходите в планината, разполагаме с колички, с които достъпът до планинските пътеки става много по-лесен.

Идеята на проекта е да даде възможност на младежи и деца с двигателни увреждания да се включат в преходи в планината, в различни екстремни и логически предизвикателства, с помощта на които ще открият нови умения в себе си, като изобретателност, доверие, подкрепа, справяне в различна ситуация.

„Включи се и ти“ е иницииран от г-жа Люсил Колмиш и се реализира съвместно от Фондация „Аутуърд Баунд България“, Сдружение „Мечти и отбори, България“, фондация „Калинка“ и „Аурубис“ гр. Пирдоп.

За реализацията на тази добра идея имаме нужда от подкрепата на всеки, които би отделил 6 дни от живота си и би се присъединил към приключенския лагер „Включи се и ти“. Търсим доброволци, които да ни помагат по време на похода и във всяка дейност.

За всеки доброволец осигуряваме транспорт, планинска застраховка за периода, храна и настаняване в палатки в двора на центъра. Може да се използват баня и тоалетна в сградата.

Моля, всеки, който има желание да бъде добротворец да ни пише на имейл – office@outwardbound.bg
или да се свърже с нас на координатите по-долу до 22 юли 2012г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *