бъдещето е сега

гишето за оплаквания затвори. 4ever. бъдещето е сега.

искаш промяна – всичко  в ръцете ти, действай. за начало – браузер ти стига. бъдещето е сега.

искаш вдъхновение – има доста забавни места в нета, даващи точно това. бъдещето е сега.

искаш да си подредиш мислите, да станеш популярен, да намериш нови приятели – започваш блог и го списваш редовно и от сърце. и постигаш всичко. бъдещето е сега.

липсва ти приятел, защото е далеч – влизаш в социалката или скайпа и си говориш с него до зори, или с друг приятел, който по същото време е онлайн. бъдещето е сега.

искаш да намериш нови интересни места в България или по света – цъкаш, четеш блогове, сайтове за пътешествия и вече знаеш следващата си дестинация!

чудиш се коя книга да захванеш, не ти се купува нещо, което няма да ти хареса – преглеждаш какво са писали другите по блоговете си и вече знаеш кое е за теб.

искаш нова работа – вместо да се оплакваш и бездействаш, влизаш в два-три сайта за работа и търсиш и намираш.

замисляш да захванеш бизнес – направи го, започни от днес. за начало компютър и нет ти стигат – не е голяма инвестиция. важна е идеята, а ти я имаш. хайде. бъдещето е сега.

смяташ, че това място, този свят имат нужда от промяна – ти си промяната. направи я. стига мрънка, стига вини другите. действай. промяната започва от теб. бъдещето е сега.

този пост е по покана на Тишо

4 thoughts on “бъдещето е сега

  1. Аз също благодаря! Гледната точка на човек като теб, който е изцяло потопен в „новата реалност“ е особено важна за мен! И не само, предполагам. Всъщност, сигурен съм. 🙂 Много ценно, точно и искрено е написано. Мерси за вдигнатата „ръкавица“! 🙂

  2. Много правилна статия! Всичко е както си го направиш, но проблема е там, че много хора незнаят какво искат или целите им са нереални. Успелите хора са тези, които винаги са се стремяли към нещо, знаели са, че го искат и то се е оказало правилното!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *