HostelMostel – най-добрият хостел!

photo

Три пъти ура за HostelMostel – най-добрият хостел в България и на трето място за Източна Европа в класацията на Hostelworld!

Well done, както се казва и все така добре да се справяте!

апропо по данни на Hostelworld през 2010-та в хостелите в Източна Европа са отседнали около 1.5 млн души, докато в тези от останалата част на Европа – над 13 млн! в Лондон най-големият хостел е с около 900 места, тук в София – с под 100. ясно е – ИЕ още е супер нетарактивна, в кюпа сме и ние. хората искат забавление и да си похарчат гот парите, но при нас нито едното нито другото го има … забавление не напиване в първата кръчма, а готини барове, музика, атракции. за момента май привличаме повече социално слабите с ниски цени за лошо обслужване и много пиене. а могат нещата да се променят, но за целта трябва и държавна политика и мисъл и повече частна инициатива, движена от бизнес логика, а не пране на пари. и това време ще дойде. дано да е скоро.

One thought on “HostelMostel – най-добрият хостел!

  1. за протокола най-гадния хостел, в който съм бил е в Лондон… с готина локация до Пикадили точно (беше хостел цял блок), но като затвор – решетки на прозорците, супер малки стаи с железни 2-етажни легла и беше много скъп.

    За сравнение в Прага хостелите са като хотели – китни и уютни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *