някои наблюдения върху родния малък бизнес и Интернет присъствието му

– малкият бизнес като цяло се е ориентирал, че има Интернет и че той трябва да е там;

– ориентирал се е също, че е добре да има уеб сайт;

– в най-честия случай малката фирма има сайт, направен от собственика, неговия син, племенник, съсед или от фирмата, която поддържа компютрите в офиса;

– не рядко малките фирми вече са чували за блогове, социални мрежи, банери и дори са опитвали, но се са останали с позитивни впечатления, защото са възложили тази работа отново на същите хора, цитирани в предната точка;

– изумително е колко гъвкави, находчиви и добре спряващи се онлайн са не малко от малките фирми у нас!

2 thoughts on “някои наблюдения върху родния малък бизнес и Интернет присъствието му

  1. Еха-звучи много позитивно; чак ми се дощя да го видя като книг ас казуси. Да се чете като покана.

  2. Правилна Ви е констатацията и наистина за дадената подготовка на МСБ резултатите не са лоши. Но има много малки фирми, които са още на точка едно и нямат перспективата да продължат нататък, просто защото не познават нужните хора, които да им „скалъпят“ минималното нужно за едно бизнес присъствие в интернет. Като в същото време дори и най-евтиния опит излиза скъпо.
    Хубавата новина е, че това положение беше до сега!
    Yellow Pages България предоставя възможността на всеки малък бизнес да направи първите крачки в създаването на своето бизнес присъствие в Интернет. С помощта на приложението Бизнес Идентичност 2.0, всяка фирма получава възможност да има уебсайт и прилична видимост в Интернет за своите новини, оферти и дейността си като цяло.
    Ако сега започвате да обмисляте как да позиционирате бизнеса си в Интернет, Ви съветваме да пробвате Бизнес Идентичност 2.0, с което да добиете начален опит и по-добра представа за това какво е бизнес присъствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *