различната сексуалност не те прави различен човек

8

всички хора независимо от тяхната сексуалност живеят, мислят и чувстват по един и същи начин


изложбата с картини на Михаил Вучков е пред Ялта и ще продължи до 2 февруари. едва ли само за няколко дена ще успеем целокупно да променим възгледите си за сободата и правото на избор на всеки. а колко сме нетолерантни се вижда от злостните коментари към това интервю. брррр

снимката получих от Ана Атанасова

2 thoughts on “различната сексуалност не те прави различен човек

  1. Остатъците под интервюто са битка на една конкретна демография: между патриархалното си детство и стремежа за модерност, тази жена вижда себе си като обримчена в собствените си граници дъщеря, сестра, съпруга, майка. Идеята за кариерата от филми като Сексът и градът са далечна прогресия на неизживяно аз. От една страна, тя мечтае да бъде друга, от другата – модела на майка й е силно в нея, силно в средата й, силно в националните граници.
    Проблемът започва когато тази жена поеме възпитанието на следващото поколение. Щото индивидуалните предразсъдъци пречат само на академично ниво (не можеш да се дипломираш, ако твърдиш че другомислещия няма право)
    Заради жени като тези под интервюто, близък човек избягва да ми каже открито за връзката си. Националната толерантност бива прожектирана, автоматичон, и върху мен. Просто щото се случи да ходя с грешния паспорт.
    Вярвам че Аз жената научи нещо за читателската си аудитория и работи по обезкосмяването на зарошавялата вкаменелост в групата 25 – 39, да ги прости Господ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *