аватар

ето как киното отвръща на удара на торентите. мисля, че ходът е успешен. 3d зрелища. само в киносалоните. (за сега).

Screenshot-11

в случая, освен всичко друго, и Интернет е вкаран, съвсем естествено, в бъза. ето линк към промо-страничката-тийзър. класика, ще кажат някой. един от малкото примери за бг, бих добавила аз. по света развлекателната индустрия е с доста голям дял в онлайн рекламата. факт.

4 thoughts on “аватар

  1. Avatar стана популярен, заради торентпотребителя; той пръв си свали трейлъра, behind the scenes, мина из онлайн вестниците и прочете интервютата, информира приятелите си във ФБ, лепна си Аватар фон и се абонира за Аватар канала в тръбата.
    Щото торент потребителя е интелигентно парче. Не плаща за нещо, което можеш да получиш чрез познание. Не увеличава двуокиса, като се тъпче в навалицата с тълпата. Информира се модерно и линейно. Променя завинаги и за постоянно представите за маркетинг.
    Не кисне само в торенти, щото иначе ще пропусне блога на усмивката ))

    Това да не се тълкува грешно.
    Чакам петък, щото при мен датата е 18 след коледната служба за начало на ваканцията.

    ***
    Решението на кино Арена е 1998, ама нали го има (заедно с потребителя на дизайн 1998)

  2. Може и вкъщи да гледаме 3D! От 2-3 месеца и у нас се продават nVidia 3D Vision (http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Overview.html)

    Има дори 3D проектори за домашно ползване. Разбира се нищо не може да се сравни с големия екран. Вторник ще гледам филма и ше ви кажа как е 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *