да тропнем ний хорце!

възхищавам се на хора, които не само мечтаят, а умеят умело да превърнат мечтите си в реалност, а в целия този процес да въвлекат с ентусиазма си и още и още хора и да предадат импулса и позитивизма си нататък

един такъв огън-човек е Борислав, който се занимава със съвсееем други неща, но преди две години започна да издава DVD самоучител за народни хора, заедно със създателите на Чанове Милена и Коце, после създаде Horo.bg – най-големият сайт, посветен на хората и българския фолклор, а днес издава нови 5 диска самоучител за още 20 хора!

pc100015

ето го на снимката Борислав с дисковете – самоучителят вече е преведен на английски, френски и японски и се продава успешно в страната и в чужбина, дори в Япония! а Чанове, които преди две години бяха група за народни танци с около 80 души днес вече са над 500! и искрата е запалена в още много сърца на хора от цялата страна. а Борислав, Коце и Милена споделят, че се включват все повече и повече млади хора и деца. играят, танцуват, учат се, правят добри приятелства, виждат се, обменят опит, танци, продължават традиции. по един естествен и позитивен начин.

всичко това радва. много. поне мен ме радва. искрено.

One thought on “да тропнем ний хорце!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *