търся на лъскаво Интернет кафе в София

моля за помощ – да знаете хубаво („лъскаво“) Интернет кафе в София? повечето, за които се сещам са все един и същи тип и не много лицеприятни (подходящи да се снима в тях нещо)

благодаря предварително за информацията 🙂

6 thoughts on “търся на лъскаво Интернет кафе в София

  1. аз ти предлагам Опера. там е лъскаво, може да пиеш кафе. Също и в Мотто, ама там напоследък не е толкова лъскаво. В Mall of Sofia в гадното им лъскаво кафе на 2рия етаж също има нет.
    Това се сещам на примависта.

  2. Зарежи София.
    Не знам точно какво ще снимаш, обаче bookcafe мрежата ни в столицата надхвърля фантазията. И да се покажат на филм, ще им дойде като рекламка))
    Някои са само книжарница с кафе, други са книжарница галерия и кафе, трети са стратегически постове на трендсетъри (това изобщо не мисля да научавам как се превежда)..излишно да споменавам, че всичко е с безжичен.
    http://ibyen.dk/restauranter/guide/article427505.ece
    Това е гайда на най-четения радикален вестник. Ако се разклика човек по сайтовете, може да намери интересни визуални решения..така де, публиката дето чете има и очи за красоти

  3. Не знам, колко е лъскаво, но безспорно е изключително приятно и много различно от всички останали интернет кафета/клубове! Смело мога да кажа, че това е единственото интернет кафе, в което има фото картини от български манастири и родни забележителности, които определено грабват погледа, особено на чуждестранните посетители. 🙂

    http://www.nobucks.co.za/venues/580/#.UHwQh06qV1w.facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *