web 2.0 (съботни) коментари

на OpenFest в събота си бях заплюла да видя частта за web 2.0 в програмата

тази година имаше интересни чуждестранни лектори, браво за организаторите + като че ли повече хора и по-голям интерес като цяло

появих се относително когато трябваше; засякохме се с Петър на входа на Военния клуб, а после дойдоха и Виктор, Мирела и Светла; качихме се на втори етаж където трудно установихме къде е зала 3, залата за web 2.0 ; оказа се че е през терасата, стигнахме до нея, бе претъпкана (най-малката от трите зали, с най-голям интерес); вътре постоях няколко минути, едва се дишаше, а един човек говореше нещо не много интересно; имаше много млади хора, за които съм сигурна знаят за web 2.0 повече от лектора, но това е мое мнение; накрая си тръгнахме и отидохме да пием кафе

с Гори и Мишо преди няколко седмици правихме едни портокалени презентации, а после с Гори написахме и нещо повече за web 2.0, ето цитат и линк към пълния текст: Web 2.0 променя не само уеб, а и бизнес моделите и преосмисля в нова светлина традиционните маркетингови комуникации. Новият уеб слива в едно, като дава еднакъв приоритет на хора, технологии и процес. Той е предизвикателство за всеки в Интернет, като го кара да създава и споделя активно. Или както списание Time обяви – личност на 2006-та година си ти, да именно ти, човекът онлайн.

One thought on “web 2.0 (съботни) коментари

  1. Наблюдава се едно много сладко преливане от медия в медия, в случая HDTV и Second Life. Днес отметнах еп.5 на сезон 4 CSI NY в който разкриването на престъплението тече 50/50 виртуал – реалност.
    CSI NY тима явно има ново попълнение, защото смениха изцяло графиката на opening credits.

    Showtime пък са направили SL tutorial как да се разходим до Планета за пети сезон на L Word..открих го случайно, докато търсех каква музика тече в Dexter 0205.

    Харесаха ми описанията на ОФ уикенда; сега остава някак да се навакса изоставането. Имаш ли идеи ? в състейнбл модел, не на кино)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *