доволно

60% избирателна активност и нещата започват да изглеждат по-човешки.

и трите „велики“ от тройната коалиция – с голям шамар, особено тези с около 3-те процента, както каза Костов – „Изпращаме ги с мълчание“. дано на останалите, с категоричната победа и всички в дясно им стиска и са достатъчно последователни да устоят и изпълнят това, което обещаваха до сега. след 8 години за първи път не съм разочарована от резултата, макар от сините да исках повече.

сякаш има надежда.


2 thoughts on “доволно

  1. В исторически план – не за първи път в бг ще управляват военни. Подготовката в армията е такава, че често ги прави предпочитан избор и в бизнеса: разбират от йерархия и организация, имат специфични умения за работа с хора и са сдържани в комуникативния стил.

    На първата пресконференция на герберите снощи се чувствах малко като в час по военно обучение. Врагът бе Телеграф, екс премиера и коалиционните му партньори. Врагът ще се разбива със съкращения, прокоратура, подмяна на семантиката (заменките не са това което са) и критика пред строя.

    Новост ми бе. Разглобяването на калашници и маршировката в редици с песен, както и цитирането на военната клетва за опазване границите на родината никога не са били моята чаша чай.

    Аз съм обикновен, суверен, обичащ свободите си човек. Талантът ми им трябва, за да избегнат реваншизирани елементи на ултра десни шовинисти със собствен тв канал, бивши ДС доносчици с всепроникнала медийна империя дето днес минават в опозиция и леко зашеметените червени.

    Без мен няма гражданство, граждански мир или модерна икономика.
    Чакам да ми подадат ръка. Днес няма да съм на метрото, а там дето съм си винаги. Онлайн.

  2. От сините не може да се очаква повече, защото те отдавна предадоха Богу дух.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *