Vangelis – Chariots of Fire

Vangelis – Chariots of Fire

признавам си, че не съм спец, но това е едно от нещата му, което ме впечатлява
Виктор, извинявай, розовия диск … още не съм го чула и забравих кое парче от там ти харесваше най-много? 🙂

след предизвикателствата на седмицата уикендът започна сладко и спокойно, а денят просто бе прекрасна извадка на циганското лято, мисля, че Vangelis именно с Chariots of Fire му идва добре като комплимент

6 thoughts on “Vangelis – Chariots of Fire

  1. Миии… Ъъъъ…
    Blade Runner е филм, но има музика към него, много е добра, пак е на wav- трепач. И на розовия диск, Войсис, шестото парче е много добро, па и всички други.

  2. Забравих, тоя диск е законен, за следящите блоговете, аз съм, този, да, същият, ЗАПСП го зная, и във вашето и в моето тълкуване, а като го изтълкува съдът на някое дело, тогава ще видим сейр. 🙂

  3. Сеир, разбира се. Чул съм за едно такова дело в Австралия, за някой си, който пуснал някаква музика в уеб. Наложило се май да се доказва, че интернета е ощетил издателя, но не могло да се докаже. А и много по-страшни работи чух, като например гривна за следене на крака на компютърджия, но гривната била под Уиндоус, и го принудили в САЩ милиционерите да си инсталира и Уиндоус, щото човекът си бил само с линукс. Още малко и ще му сложат и взрив в гривната, че като пусне тракера да гръмне. Те това е опазване на авторското право, не като при нас с мрънкане и конфискации.

  4. За любителите на Вангелис препоръчвам да чуете и музиката към „Александър“. Много хора твърдят, че тя прилича страшно много на Conquest of Paradise (което е отчасти така), но има своите силни моменти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *