позитивно решение на проблема с боклука на нашата улица

за да дам една позитивна нотка в днешния ден – споделям, че проблемът с боклука на нашата улица (а именно, че около 10 дена не бе изхвърлян и кофите преливаха) бе решен!

как? ето как: на www.sofia.bg има възможност онлайн да се подават жалби и всякакви писма – използвам тази опция при всяка нужда и знам, че работи; след като 10 дена нашия боклук си изчака чакането писах до г-н Кметапрез онлайн формата на сайта и веднага ми се обадиха да ми потвърдят, че жалбата е получена и ми дадоха номера й; в последващите 2-3 дена ми звъняха разни инспектори, хора от общината и от чистотата и къде ли не; накрая вчера сутринта в 8.30 дори дойдоха до нас 2 дами да инспектират и да се извиняват, че шофьорът основният бил в отпуск и заместащият еди какво си, но в резултат вече отново ни изхвърлят боклука редовно!

можело значи – и боклука да се изхвърля редовно и по нормален начин да сават нещата и у нас

One thought on “позитивно решение на проблема с боклука на нашата улица

  1. Късметлийка! Аз писах там миналото лято – и въпреки, че законовият срок за отговор на жалба е един месец, за моята им отне цели два! Чак ме е яд че не се оплаках на омбудсмана за това как не си изпълняват работата, за която всички ние им плащаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *