игри с деца – рисуване с печати от картоф

Processed with Moldiv

Нищо ново под слънцето, но забавно – да си направим сами печати от картоф, да се омажем целите в боя, да рисуваме по нов начин, да измисляме още и още.

За забавлението, подходящо и за по-малки (3-4 години) и за по-големи (8-10 години) деца, са нужни: картоф (може да се замени с друг зеленчук или плод), бои (може темперни, но може и водни), листове. Рисунките стават бързо и лесно. Експериментира се и с формите и с цветовете. После могат да се използват за правене на картички (като се изрежат и залепят рисуваните сърца, например, върху цветен картон, изрязан и сгънат като за картичка).

Усмивките и омазаните до уши с боя деца – гарантирани!

Питър Пан в Театър София – за малки и големи

peter last!!

Хайде на театър!
Мюзикълът Питър Пан за първи път поставян у нас на сцената на театър София в един магически, необикновен, пъстър, завладяващ, разплакващ, усмихващ, обнадеждаващ спектакъл!

Комплиментите са за режисьора Бисерка Колевска, смелата и раздвижена сценография на Свила Величкова, чудната хореография на Зорница Петрова и актрьорите Борис Георгиев, Йоанна Темелкова, Лора Мутишева, Мартин Гяуров, Николай Върбанов, Николай Димитров, Росен Белов, Симона Халачева, Юлиян Малинов, Юлиян Рачков, Александър Валериев, Валери Георгиев, Йово Панайотов, Николай Йорданов.

Силно препоръчвам за малки и големи.