мултифункционалните ние

IMG_1694

Сигурно всеки ще се съгласи, но е ясно и да се каже, освен че витае във въздуха – ставаме все по-мултифункционални. (Почти) не познавам човек, който да се занимава само с едно нещо. Таксиджията онзи ден ми каза, че успоредно има автосервиз с брат си и оправят коли, когато не е зад волана. Познавам лекари, които имат успоредно онлайн магазин или пък други уеб проекти, учители, които в свободното си време за още доходи готвят, журналисти, които допълнително ПР-стват, ПР-ри, които допълнително правят моден дизайн.

Често, когато се запознавам с нови интересни хора те казват „Давам ти тази визитка, макар тя да е свързано със съвсем друго …“.

Мисля на глас за всичко това не с критика, макар да знам, че много хора веднага ще кажат с носталгия за старото време, в което хлебарят е правил само хляб – ама какъв! А обущарят е правил само обувки – ама какви!

Ако приемем и се подготвим за мултифункционалното ни време, ако знаем, че то е такова и опитаме да му отговорим вероятно ще ни е една идея по-лесно, по-успешно и по-добре. На всички. Май това е част от промяната. Да видим.

#продължавамеНапред