представянето на нашата книга за предприемачи

Predpriem-FINтази седмица се изтъркули едно важно за нас с Поли Козарова събитие – излизането от печат и представянето на новата ни книга – Основи за успешния бизнес тук и сега

представянето бе в M-tel Experience Store в приятелски кръг, премина лежерно, с доста позитивизъм и пожелания за успехи на книгата, разбира се

благодарим с Поли на всички, които ни уважиха и дойдоха! благодарим на всички приятели-блогъри, които писаха за книгата и я представиха! благодарим и на всички, които ще си купят книгата и се надяваме да ги вдъхновим да започнат свой бизнес или да приложат предприемачески дух във всичко, с което се захващат!

IMG_9050

тук съм с нашите редактори – Вики Лазова и Светла Минева

DSC_0018

Господин Левон Хампарцумян представи книгата и сподели виждането ни, че България има нужда от предприемачески дух, а за да е успешен трябва позитивно мислене, труд и хъс

500

ето ни и с Жоро от Библиотеката – Рицар на книгата

на снимките липсва Поли, която по здравословни причини отсъстваше, но бе духом с нас, а този празник бе наш, общ. и само началото на още много проекти, свързани с предприемачеството!

България без

тематично, три неща, без които мисля, че България ще е едно по-добро място за живеене, а темите са важни и са теми на деня:

  • България без цигарен дим на закрито, без значение от часа, типа заведение и т.н. Вярвам в здравия разум на хората тук.
  • България без задължително вкарване на децата в учебни заведения от 4 годишни – могат да се намерят по-разумни начини да образоваме децата от т.нар. „рискови“ групи. Трябва да се намери решение.
  • България без повече АЕЦ – и Козлодуй ни стига, но по темата ще пиша още, че е важна. Категорично.

писах и за Коледа без

бг версия на децата-чудо. 2. Валя.

като си говорим за деца, подели различни мега значими инициативи. деца, променящи света. деца. и в търсенето им в бг версия стигам до още една Валя.Валентина Миланова.

като ученичка в 10-ти клас по своя инициатива Валя се захваща да обяснява на съучениците си за толерантността, да им разказва за ромите, живота им и нуждата да променим отношението си към тях, да знаем повече за тях. провежда серия семинари със своите съученици, прожектира филми, поема голяма инициатива и обикаля из различни столични училища и говори, говори, говори …

за мен Валя е герой. и се гордея, че имаме подобни деца. и се радвам, че я познавам.

интервю с Валя – в диплома.бг

бг версия на децата-чудо. 1 – Валя.