ежедневие и линкове

днес бе напрегнат ден, в който освен активната подготовка за утрешния целодневен семинар, на който ще имам няколко лекции бе пълен с работни срещи и завърши с първото ми виждане с новия ми курс в НБУ

малко за НБУ тази вечер – имаше доста коли наоколо, т.е. паркирах не близо /все още ми е обидно, че на нещатните преподаватели не им се полага паркинг, макар във времето, когато аз ходя последният да е празен/; из коридорите имаше малко, но ведри студенти; на моята лекция се явиха едва 5 + 1 гост :); на въпроса „някой от вас да има блог?“ /един от въпросите, които им задавах, за да науча повече за тях/ всички закимаха отрицателно, а на следващия „а знаете ли какво е блог?“ единственият младеж каза „нещо като форум“ :), а на „а някой да е публикувал каквото и да е съдържание някъде онлайн“ – отново мълчание /май ги поуплаших с тези въпроси, ама нали са студенти, т.е. млади и активни хора, мисля си че следва да поразбират от тези неща и без да им се налага/ – ще падне забава!

и защото още много задачи ме чакат, а два линка ми се ще да не забравя, ето:

Еленко – нов пост за злоупотребата с личната информация

Елена Геловска, Дневник – за децата, българските, днес

p.s. търся расистки текст (на български, например за цигани), онлайн, ако някой има пресен линк, моля да сподели

One thought on “ежедневие и линкове

  1. Мхм, това за хоратам, които не знаят какво е блог, е много лошо. Предполагам, че темата, по която им четеш лекции, определено е свързана с интернет. Така че…!!!!!!!!!!!!!!
    Аз веднъж опитах във ФЖМК (журналистическият факултет към СУ) да започна експозето си с подобен въпрос и почти ме изядоха с „парцалките“. Мисля, че изводите следва сами да дойдат.
    P.S. Блог, който се превърне във форум, е почти загубен. Особено във форумите, които срещаме напоследък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *