не се сърди човече, това нали го очакваше?!

в абсурдната ситуация, в която текущото правителство си играе с всички ни кулминацията дойде тези дни с истинска гавра с пенсионерите – първо абсурдно им се обеща почивка, после още по-абсурдно се поспори по бройката им и накрая (чета тук) най-абсурдно министърката казва вчера – ниц, почивка няма да има, сори пенсионери (за сори-то не съм сигурна, че го е казала, просто – няма и точка.). до кога?!

9 thoughts on “не се сърди човече, това нали го очакваше?!

  1. Най-абсурдно е, че „държавата“ изобщо се наема да осигурява почивка, пък било то и на пенсионерите. Всъщност логика в действията на едно престъпно (дори не „социалистическо“, „либерално“, et-cetera-bullsh*ts) правителство не трябва да се търси – единствената логика, която то следва е тази на собствените му интереси.

  2. Ако имаше с кои партньори/организации да се посъветват, възможно бе да излязат с някакво решение.
    Но те са изолирани отвсякъде: Европа ги нарича престъпници, собствения им народ е убеден че са родоотстъпници, бандягите им звънкат само в крайна нужда като трябва се гласува някой криминален закон който връща бг в средновековен мрак…

    Пенсионерите да не чакат на държавна ясла, а да си намират работа !
    В цяла Европа е така. Можеш нещо, упражняваш го.
    Луди Млади търси ли още сътрудници ?

  3. Привет, Жюстин (привет и на всички останали читатели на блога) 😉
    Как е? Long time, no see дет’ се вика 🙂

    Сега по темата. С извинение няма такива идиоти като това правителство; те явно искат да си убият половината избиратели – ще пратят старци на море до 20 октомври. Какво е това море бе? Survivor или Fort Boyard?

  4. Стрезов излиза с нещо, дето не се сетих : правителството скучае и си прави риалити шоу с родителите ни. Ако идеята е наистина да ги изтрепят, за да увеличат бюджетния излишък догодина и си купят още нови коли, пак да си сменят софтуера за гласуване на закони за мутрите – може би Бойко знае повече какво правят, като не дават интервюта – редно е да бъдат спряни.
    Обаче Брюксел може и да прочете загрижеността на Масларова като социална мярка (всеки по добър преводач може да направи от глупостта – поезия).
    Не може ли да се обърнете към Путин ? той така..сигурно има влияние в ДС кръговете

  5. надявам се никой пенсионер не им се е вързал на низките приказки и популистки обещания!
    палячовци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *