анти рак

вероятно много твои, както и много мои приятели си отиват ежегодно от рак. много. все повече. все по-млади. бързо, мъчително.

cancer-stats

ясно е, че рак е имало и преди, но днешния ни начин на живот – изключително неправилно хранене, лоша храна, липса на спорт, заседнал живот, в комбинация с растящ стрес дава доста нежелан резултат. да добавя нещо важно за нашите ширини – пушенето.

anticancer

тази книга не е за рака, а е за здравословния начин на живот. подзаглавието й на български е „Нов начин на живот“, което звучи доста клиширано и досадно. но книгата е наистина добра, чете се с лекота, от всяка страница лъха мъдрост и ценни знания.

правилно хранене (знаеш добре всички не добри храни и напитки), достатъчно движение (активен спорт поне три пъти седмично), спокоен дух са от най-важните фактори. без пушене. без алкохол. без лекарста с повод и без повод.

не, никой не е застрахован. и да, всички ще умрем рано или късно, но по-важното е докато живеем да сме възможно по-пълноценни.

ето някои от най-добрите храни:

Anti Cancer compound in fruits.

благодаря на Милена, че ми каза за книгата и ми я подари. изчетох я два пъти, предавам нататък.

писах още за дълголетието, най-злите родни храни, нямане и хранене, още за храната, тайните на хората, които не боледуват

2 thoughts on “анти рак

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *