най-ужасният месец

три са месеците в годината, които се борят за титлата „най-ужасен месец„:

май – преди отпуските народът е луднал, освен това има на два пъти официални празници плюс други именни и става мазало

септември – след отпуските, отново с на два пъти официални празници и е лудница

декември, който напоследък започва от средата на ноември – преди „края на света“, когато народът направо пощурява – трафикът е немислим, празниците са един след друг, поканите за партита са зa всяка вечер по няколко, магазините без значение какво продават са фраш плюс че в края на месеца вече са тотално празни, просто не е истина, яде се и се пие като за последно, а в същото време темповете на работа ескалират неимоверно, защото всеки, който е спал през годината гледа да навакса, всички са нервни, ама много нервни – ужасно

ако оставим всичко това на страна и трите месеца са прекрасни, но май не ни остава време да открием това у тях

2 thoughts on “най-ужасният месец

  1. Така е то… Преди малко ми вдигнаха нервите по телефона, обаждат ми се и едва ли не ме заплашват, че ако не ида да взема някакви пари… Не искам пари! Не, те си знаят тяхното, трябвало да се отчетат. Е няма да ги взема тия пари, да видим какво ще стане. Ей, наистина луд народ.

  2. Един от начините малко да намалее лудницата през декември е да се смени датата на преминаване към новата финансова година. Напр. 01 май е добра дата – всички се опитват да свършат през април, счетоводителите го правят през май, и месец юни вече е свободен:-)

    Декември е много натоварващ като последен месец от финансовата година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *