стига му на провала

както Ясен обясни – време е да свалим атаката или деактивираме google бомбата, т.е. махам линка

аз лично съм доволна от резултата

различни хора, с които говорих, не пряко свързани с блоговете, но четящи ги, вдигаха вежди учудено, че от ПР отдела на въпросната институция никой не се е изказал официално

междувременно въпросният сайт все още няма никакви META тагове, а описанието, с което излиза в google е достатъчно любопитно: „Предоставя биографични данни за премиера и министрите, програми, приоритети, пресцентър и връзки към отделните министерства.“

5 thoughts on “стига му на провала

 1. Е, пак е нещо – преди описанието беше само на английски. И между другото си отвориха сайта за търсачките, така че от бомбата все пак имаше резултат.

 2. Следващата инициатива, в която ми се мечтае да участвам е българско служебно правителство за периода на усвояване на ЕС фондовете.
  Хайде
  да кажем че един мандат този път ще е достатъчен и отстраним партиите от вземането на решения за добруването на популацията.

  Идеята не е радикална. Конституционна е даже.

  Още повече че в криза, финансова, енергийна, глобална..както ти хареса..могат да се намерят допълнителни аргументи защо експерт е по-добър избор от партийна кандидатура.
  Гласът народен често потавян до божи няма да пострада.
  Евентуално може да се предизвика събуждане сред позасъхналата откъм идеи за управление опозиция. Пък що не и тн управляващ „политически елит“.
  За всеки случай
  няма да ми липсва
  ако всяка статия в чужд печат с препратка към бг
  не е за публичен разстрел, корупция, машинации на държавно ниво, проблеми на малцинствата или нови цифри за емиграция сред младите.

  Мисля че е време за хубави новини.

 3. Здравей, полу офтопик по темата. Google май наказа всички включили се (и не включили се), като ги обявява за опасни страници при търсене. Аз нямам линк към правителствения сайт, но написах 3 седа за провала на правителството и съм анатемосан, че дори и блогосферата на Дневник.

 4. Май не е от това. Нещо бях прибързан. На всяко търсене, всички сайтове са опасни. Google не работи – май идва краят на света.

 5. беше временно, Гугъл са велики все пак – ето, всичко е наред сега, краят на света се отлага с малко 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *