отслабването …

отслабването е вечна тема. ужасно досадно – почти не минава женски разговор без да се вмъкне я на пръсти я с големия ботуш директно – „Колко си отслабнала!“, „Лелеее, как отслабна толкова?!“, „Ох, не мога да отслабна, какво ли не опитах …“, „От утре съм на диета“, „Едвам свалих тези две кила!“, „Няма да ям нищо, трябва да сваля …“ и се в този стил

много добър материал на Калина Петкова в bb-team днес  за женското тяло и медиите

2 thoughts on “отслабването …

  1. номерът е да намериш от кво се пълнее (което за мен е различно от останалия маймуняк) и го спреш. Аз трупам около изпити:
    – дъвча бързо и не виждам какво
    Проблемът е, че изпитите ми носят допамин и докато дишам не смятам да спирам

    Номер две е сладолед (въздишка. още една) Е, няма как. След водата, сладоледа е най-доброто нещо на Земята. Мога да се откажа от кофти сладолед. Обаче как да кажа не на Бен и Джери, Хагендаз и Мовенпик ?!

    Почистване два пъти годишно го имаше и в християнския календар на българите (едно време, страната с най много столетници)
    По ден на плодове за кило надолу при мен работи. Всеки път.
    Трудното е да го задържиш след това, особено ако пътуване е част от кариерата и често не можеш да избираш какво да ядеш (настрана, около теб се чува Наздраве повече от веднъж на половин час)

    Оказва се че теглото, както и останалите важни характеристики за здравословен живот почват в кревата. Калина е ударила на политическа коректност, но освен онова другото – тегло се губи със спане.
    Мда,
    и после кой ще гледа
    Weeds
    Saving Grace
    In plain sight
    и още четиринайсет сериала от трети до девети сезон, за да следи зорко second life и защо обама загуби изборите за президент на америка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *