най-яките 5 анимационни филма за деца на тема семейство

brobear-bunbbarth-l-7508-625x0

направихме класация на най-готините детски анимации на тема семейство. и я споделяме.

Братът на мечката. От тези великолепни истории, които те оставят без дъх. Филмчето е музикално и всяка от песните се запява лесно веднага. „Кажи на всички, че идвам аз, и вървя напред и все напред! А пък слънцето ярко ме топли с лъчи и усмихнат съм все до уши! Кажи на всички, че идвам аз …!“

Майло на Марс. Сладурска история за Майло, който спасява майка си, отвлечена от извънземни. За обичта, която е най-важното нещо, за да съществуваме.

Лило и Стич. Лило си няма родители, а само по-голяма сестра. Двете търсят пътя една към друга, но към семейството се присъединява извънземното Стич и нещата се заплитат и разпликат по забавен начин. От тук е репликата „Никой не е изоставен, когато имаш семейство“

Замръзналото царство. От всичко напоследък Замръзналото царство е фаворит и по изпипана и ярка анимация и по сюжет и разработка. Двете сестри, разделени от любовта и събрани от нея в края. Чудно пътешествие!

Цар лъв. Вероятно най-познатата и класическа история в тази колекция. Красива анимация. Силни моменти. У нас винаги се разплакваме на това филмче поне два пъти.

заслужава си да се изгледат, дори да нямаш деца.

писах още за най-яките детски анимационни филми на еко тема тук

One thought on “най-яките 5 анимационни филма за деца на тема семейство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *