бероний за повече щастие

beroniumчесто си мисля, че много незаслужено излизаме сред най-нещастните нации на планетата. имаме много. а все се оплакваме, че имаме малко. страдаме. депресираме се.

питам се също защо древните хора не са страдали от депресия? вероятно заради тясната им връзка със земята, която има лечебни свойства стрещу депресия.
древните култури са познавали много от лечебните сили на скалите и са ги използвали в ежедневието си.

чух за лечебен камък – бероний. любопитна съм да узная повече за него. някой да разкаже? и дали ще ни направи по-щастливи?

2 thoughts on “бероний за повече щастие

  1. Може би трябва да сложим в парламента 240 камъка наместо 240 пъна, за да ни управляват и да ни правят щастливи? С цялото ми уважение, но това не е начинът.

  2. Уви, цялата работа с берония е мистификация; в Уикипедия статията за него датира от 14.1. до днес, когато я изтрих. Няма външно потвърждение за нито една думичка в текста, просто такъв минерал няма в науката.

    Жалко, че някой (потребител в Уикипедия Fabrimedia, представил се като Георги Павлов при качването на снимката) така си играе с доверието на хората и с авторитета на Уикипедия като източник на информация. Може и да си прави не особено удачен експеримен, за да провери колко сме критични като аудитория. Но не му прави чест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *