искам вашата оставка. веднага. и не съм хулиган! аз съм 80% от България

Screenshot-58

Аз съм Жюстин Томс. на 41 години. Родена, живея и работя в София.
Аз съм гласът на 80% от хората в България!

Искам незабавната оставка на това правилтество, което доказа, че само може да обижда хората и работи единствено и само за собствените си интереси. Разпродадохте България! Разграбихте всичко! Стига! Стига! Стига!

Не ме обиждайте повече на лумпен или хулиган! Не съм такъв! Искам да живея и работя в нормална среда. Да имам нормални управници. Да не ме е срам от децата ми какво им оставям. Защото за момента им оставям кочина. А междувременно ги уча да изхвърлят боклуците си в кофата.

Искам тук да пиша за книгите, които чета, за изложбите на които ходя, за готините хора, които срещам, за зеленчуците в градината, които отглеждаме със семейството ми. Не искам да пиша за вас, които се подигравате ежедневно с народа си, ходите на работа с палки и ви е страх да си подадете лицето от прозореца!

Като ваш работодател, искам незабавната ви оставка!

Още аргументи от хората на България, застанали с имената си в подкрепа на протеста вече 14-ти ден:

Проф. Нели Огнянова – ДАНС, протест, а керванът …

Пейо Попов – Михаил Миков и 14 януари 2009

Магдалина Генова – Писмо до Михаил Миков

Краси Джисова – Точка на кипене

Венци Мицов – Отворено писмо до читателя от малкия град

Михаил Въжаров – Отново съм българин

#ДАНСwithme #оставка #веднага

17 thoughts on “искам вашата оставка. веднага. и не съм хулиган! аз съм 80% от България

  1. „Аз съм гласът на 80% от хората в България!“ – Извинете, от къде дойде тази цифра 80%? Г-н Орешарски не е нарекъл никого „лумпен“ или „хулиган“…

  2. Ами гласувайте си пак за ГЕРБ тогава, умници и красавци такива и ще ви видя после как ще плачете…

  3. А като искате остdвка – какво предлагате насреща? Кой сr представяте, че може да застане начело на държавата, от когото всички ще са доволни и щастливи? С морал и без минало?
    Не смятам, че трябва да се продължава с тези празни призиви – без никакви конкретни предложения срещу тях!

  4. Г-жа Томс, бихте ли отговорили на моето запитване откъде взехте цифрата 80%? Благодаря!

  5. Елена,
    няколко агенции вече направиха НЕпоръчани от когото и да било проучвания. Процентът варира между 75 и 85. Жюстин просто е дала средното.

  6. Благодаря, Пенко! Не съм ги видяла тези проучвания, но ми е интересно каква е извадката им, каква методология е използвана и кой ги е правил, защото процентът въобще не ми звучи реалистичен.

  7. Не ти звучи реалистичен, защото си тъпа. Пишеш на български, подреждаш думите в някакъв хронологичен ред и си мислиш, че си интелигентна. Еми не си.. Във форум/блог ли питаш за методологията, която използват социологическите проучвания? Елена, тъпа си! Тъпа си, защото задаваш въпроса, какво щяло да се случи, ако това правителство падне.. Все едно ще спре да се върти Земята. Страхливци и невежи същества! Каквото и да стане, няма да е по-лошо от това да ни управляват мафиоти и нацисти без капка морал!

    Близо 49% от българите не са гласували, защото са отвратени от политиците – тези хора просто не харесват нито една от партиите (БСП,ДПС,ГЕРБ,АТАКА,НДСВ и всякакви там цветове и абревиатури)..

    Най-много са гласували за герб.. общо взето от цялото население на България настоящата тройна коалиция събира 20%. Еми да помислим логично и чисто статистически, колко процента не желаят тези измекяри, които съсипват нацията вече толкова много време?

  8. ОСТАВКА НА ФАШИСТИТЕ И КОМУНИСТИТЕ! Ще горят в ада за престъпления срещу човечеството, за национално предателство и геноцид на българския народ ! А който ги защитава е чудовище!

  9. Росица, игнорирайки грубият ти тон (не ми е ясно и как прецени, че съм „тъпа“…), бих искала да ти напомня, че г-н Орешарски не е член на нито една от теб посочените партии и е първият Премиер от доста време, който е истински професионалист и би могъл да направи промени, ако се отстранят тези, които му оказват натиск. Според мен, ти бъркаш г-н Станишев и г-н Местан с г-н Орешарски и ги слагаш в един куп, а не би следвало. Разбира се, ти имаш право на мнение, както и аз. Да, бих казала, че съм интелигентна и не, не съм чудовище, но защитавам правото на г-н Орешарски да си върши работата (след като се отстранят политическите провокатори).

  10. Защо не оставите правителството да работи нормално ?
    Защо протестирате като не сте дали шанс на управляващите ?
    И като протестирате кой мислите, че ще дойде ?
    Кабинетът Орешарски е най-доброто решение за страната ни на този етап.

  11. Елена, Росица е бясна не на теб а на информацията която излиза от теб, разбирам я защото търпението на хората е на изчерпване от наглоста им, и когато някой започне да задава въпросите които са едни и същи през годините кои да застане и т.н. нормалните хора вече започват да беснеят … по нагоре някой бе написал ГЕРБ, няма такъв филм бе хора – ЗА ДА ИМА ПРОМЯНА ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С „УПРАВЛЕНИЕТО“ НА СТРАНАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ИЛИ ДА ОСТАНАТ В МИМАНСА, престанете да казвате, че няма кой – справка Естония 1992 година – 32 годишен Министър председател, нищо общо с гадовете от предишният насила наложем им строй, в нашият случай от шайка разбойници и Съветската армия, които изклаха всички, които можеха да им се противопоставят през 1944 – замислете се защо в момента нямаме лидери а само производни на тия измекяри – Една от основните причини също така да се въртят едни и същи гадове в парламента – И ТАКА: има хора които могат, не ми е нужно да са с опит в политиката или с конкретна принадлежност, точно обратното ще е от полза …

  12. Елена, не знам дали си тъпа, не бих си позволил да бъда толкова категоричен. Определено, обаче от думите ти не лъха на кой знае колко задълбочено мислене. Нима в България не останаха други?! Самият факт че уважаваният от теб г-н Орешарски, допуска такава груба намеса от страна на Станишев и Местан в решения, които, по принцип са негов прерогатив, показва най-малкото, колко е независим и загрижен за правотата на действията си. Той е просто поредният глупак, който е решил, че парите които ще получи в замяна на този срам са достатъчни. Защо според теб, Станишев не иска и да си помисли, да застане начело на това правителство и да се окичи със слава след като ни изведе еднолично от дълбоката икономическа и морална криза, типичен представител на която и ти, в която сме затънали до шия. Защото е съвсем наясно, че целта му в момента не е борба с недоимъка на народа а лично облагодетелстване след почти четири години глад. Има да наваксва. ГНУС МЕ ОТ НЕГО, И ОТ ТАКИВА КУХИ И ЛИЦЕМЕРНИ ЛЕЙКИ КАТО ТЕБ! АМОРАЛНИ ЛИЦЕМЕРИ! Тровите съзнанията на вече четири поколения Българи, Забравихте какво ни завеща Левски, забравихте саможертвата на всички които умряха за да можете сега да сме свободни и независими! Това вашето е национално предателство, а това се наказва със смърт!

  13. Елена, аз само не разбрах как точно го провъзгласихте този многоуважаван господин Орешарски за такъв професионалист. Освен че е бил слуга на всяка политическа партия, която му предложи пост я на експерт, я на министър и сега Голямата лъжица за Лакомата уста? Какви точно икономически върхове е покорил, освен че е бил преподавател в УНСС? Хората работят години наред в реалния бизнес, в огромни корпорации, банки, световни икономически организации за да имат претенциите на Господина

  14. Жюстин , след ОСТАВКАТА ,какво следва ТИКВАТУРА !!! АЗ НЕ ИСКАМ ТОВА!!!

  15. Всички си имате право на своето мнение, аз на моето – това се казва демокрация. Но едно е ясно, има нужда да се научим цивилизовано да спорим с тези, които имат различно мнение от нас. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *