а имаш ли си гадже?

pic-inner

не, честно, не ме вълнува имаш или нямаш гадже. но ако случайно се оглеждаш, може би ще ти е любопитно да знаеш, че вече и тук, в София се праят speed dating (какво представлява speed dating – тук). истината е, че моята приятелка мила Райна, позната и като блогърка Rayn@, стартира инициативата под името Speed8 и вече е насрочила първите дати – за най младите – 18 – 30 г. – 19 април, 26 април 25 – 40 г. и на 3 май 36 – 50 г. после продължават.

освен че изпипва всеки детайл, презицна и стриктна, Райна е смела и е насрочила и дати за speed networking.

подробностите са тук, както и графикът

и защото всичко е още в началото и има нужда от подкрепа – пожелания за успех от мен!

16 thoughts on “а имаш ли си гадже?

 1. Сърдечни благодарности, Жюстин! Именно хора като теб – смели и пълни с оптимизъм – ме зареждат с положителна енергия и хъс към нещата! Хубав уикенд на теб и скъпите хора около теб!

 2. Бил съм на такова нещо. Поканиха ме като гост, но ме „измамиха“ и се оказах записан като участник. Вече на място нямаше как да откажа. Не съм срамежливко по природа, но в началото беше някак терсене – заради краткото време за разговори – на писателите трябва да се дава повече време за разговори 🙂 Забавлявах се от сърце и, като цяло, останах с прекрасни впечатления. Насърчавам всеки да опита подобно изживяване, дори само заради купона, а и кой знае – може пък точно там да срещне Него / Нея. както казват арабите: „Когато мъж и жена останат насаме, третият с тях е дяволът“. Поздрави за чудесното начинание и успех!

 3. При нас се организира в библиотеките. Модата дойде от холандско)
  Никой не се е оплакал, разочаровал или отметнал. Книгите са магия, с или без срещи

 4. Скандинавско
  библиотеките са мястото, дето вардим демокрацията
  Супер секси място, Ж го навести лани

 5. потвърждавам. тук библиотеките не са толкова секси място, но им предстои да се възродят. скоро.

 6. Ooooo, супер. Аз съм ходила на Speed dating събитие на Forward Singles в София и беше страхотно. Те ги правят от миналата есен… сайтът май беше Forwardsingles.com (или bg – не съм сигурна)

 7. @ in2h20 – бляагодаря за отговора.
  @ Justine – след възраждането на библиотеките тук, Ж., какво ще кажеш да внесем малко скандинавски опит и тук 🙂
  @ Cveta – благодаря за споделеното мнение. Хубаво да има конкуренция, от нея печелят само клиентите, защото така всеки се стреми да предлага по-качествена услуга.

 8. Ако кажете колко да са високи, почвам да набирам опитните от утре

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *