Ексклузивно интервю с едно НЛО

Име: Необикновено Любопитен Ококорко
Ник:
Лъвчето
Работна версия: 3.0
Възраст: 4 дена

Любимо занимание?
Да вися на гърдата на МАМА.

Какво е МАМА?
Моята Абсолютно Мила Асистентка, като средните две думи търпят изменения в зависимост от случая.

Основни интереси?
Освен ранният ми откровено голям интерес към жените, в частност конкретни техни дадености и техните функционалности, интересите ми се разпростират върху две основни други дейности – приятната дрямка и поспиване, на което се отдавам през по-голямата част от свободното си време, както и издаването на звуци с не/обичайни части на тялото си, мултимедийно изпълнение съчетано със силни 3D моделирани елементи в разнообразни цветове и приятно ароматизирани в реално време.

Любимо питие?
Консервативен избор, макар и с модерен прочит – 100% био еко натурално самоустно изцедено с фиксирана температура без консерватни, оцветители, разредители, овкусители, добавки, ароматизатори, дехидратанти, антиоксиданти и подобни, т.е. съвсем естествено майчино мляко, приготвено специално и единствено за мен в момента на консумация.
Приемам го на малки порции, но редовно.

Любима музика?
Хм, признавам, отново силно консервативен избор за момента, но МАМА избра това и в последните месеци се концентрирах силно на него – Григ и Чайковски. Отворен съм за всичко ново, което достигне слуха ми.

Основно верую в живота?
Оптимизма.

Вашите планове за бъдещето?
Утре напускам род(ил)ното гнездо, за да отида при голямото си семейство! Надявам се на великодушно посрещане и увеличаване на щатния състав – към МАМА ще се добавят още доста Асистенти с различни функции и задачи. Ще е весело. Пожелайте ми успех!

Благодаря Ви за това ексклузивно интервю. Успех!

9 thoughts on “Ексклузивно интервю с едно НЛО

 1. Оооо, какво хубаво нещо било това блогът:)
  Искам да получавам твоите нови хрумки и публикации, а в групата на ококорко…запиши ме, моля:)
  М

 2. Супер 🙂
  Честито още веднъж и много приятно прибиране у дома!
  Запазете това настроение винаги!

 3. Честито на всички за новия член на семейството – син,брат,внук!Желая щастие и късмет на Леон и много радост на голямото семейство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *