5 thoughts on “време е за добрите

  1. Да, ама в началото започнаха по друг начин- време е да им бием дузпата и пр. Сега запяха друга песен. А това говори за ЛИПСА НА СТРАТЕГИЯ. То при тях май вече става дума за ЛИПСА НА УМ И РАЗУМ.

  2. Здравей,

    аз съм политически лингвист и от 20 г. се занимавам с политическата реклама като вид комуникация и наблюдавам този процес. Формулата „Време е“ е от периода на възход на СДС – президентската кампания на Стоянов през 1996 г. Благодарение на феномена психологическо припомняне, тя втвърдява електората. Затова е използвана и е добро постижение на имиджмейкъра, който знае какво прави. Заедно с това той знае /и от опита досега от кампаниите/, че в България негативната реклама не се възприема добре. Затова развива идеята с времето и я насочва в позитивна насока.

    Това е добре свършена работа на добре подготвен имиджмейкър, който много добре владее занаята си. Иначе, когато използват знанията си, за да рушат – имидж, авторитет, добро име на човек, партия и т.н. – тогава ги наричам манипулатори. Терминът съдържа негативна коннотация.

    Поздрави.

    Любима Йорданова

  3. Трябва да си пълен идиот да гласуваш за тези престъпници.Колко е слабопаметен българина…Само в Атака е надеждата….

  4. Малоумен трябва да си да вярваш на Атака, против ДПС, а специално си прекъснаха „напускането“ след 14.01.2009 за да гласуват с тях в парламента „мажоритарния“ елемент.

    А освен това в ядрото си са педофили, побойници и от сорта.

    Атака ? Но тенкс!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *