студенти по ПР търсят работа

вече няколко души от текущия курс, който водя на студенти ПР 3 и 4 курс ме питаха за работа и реших да опитам тук, та
ако имате нужда от млади, мислещи, отворени, работливи хора, студенти, учили комуникации и ПР – да знаете, че има свободни такива, не се колебайте да ми пишете и ще ви свържа

университетите са наистина добро място да потърсите бъдещите си служители – дали в кариерните центрове, дали просто с влизане в лекция – студентите ви очакват, заредени с желание за работа!

4 thoughts on “студенти по ПР търсят работа

  1. Тези млади хора да си направят комерсиални сайтове, в които да предлагат услугите си. Защото от опит знам, че иначе дълги години ще са без работа. Тъй като инж. Ганев пет пари не дава за PR, маркетинг и реклама.

  2. Жустин, ако нещо научиш за PR във Варна-свиркай! Нали сега съм в статуса на безработна интелектуалка 🙂

  3. Уви, необходими са само чифт източени бедра и чифт едри цици, за да се лансираш като специалист по публична комуникация. Бил съм в две големи фирми с агентурен ПР…да ви кажа нямаше по-некомуникативни момичета в цялата фирма, но за сметка на това винаги бяха с едни гърди пред другите. Некви ебли, нищо повече. ПР сигурно се катексира в съзнанието им като: онази дискотека на Златните. Това е момичета и момчета истината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *