Томи в ролята на джуджето на Дядо Коледа

докато снимахме клипчето с новия поздрав на Дядо Коледа към децата от Az-deteto.com въпреки затворените врати в стаята се промъкна Томи … получи се неловко, но и забавно – той позна, че това не е Дядо Коледа, а актьорът Дечко, но веднага обяснихме, че естествено, че не е, истинският Дядо Коледа е достатъчно зает през ноември, че да снима клипчета за Az-deteto.com. този отговор задоволи Томи и той дори се съгласи да асистира като джудже. клипчето се получи симпатично и вече е онлайн за радост на всички деца, които очакват вълшебната Коледа!

раздвижване и из страната

в последните дни два стартиращи регионални сайта се оказаха около мен – макар и в бета версия и все още с доста предстояща работа по тях – хубаво е, че ги има – информационни сайтове за Козлодуй (Kozloduy-bg.info) и за Плевен (Pleveninfo.com)

предната седмица пътувахме до Козлодуй и проведохме с Денис семинар по онлайн маркетинг, което бе прието много радушно като голяма новина от фирмите и медиите от региона, за което им благодарим! информационният сайт на Козлодуй стартира тези дни на Kozloduy-bg.info и очаквам скоро да стане наистина полезен и интересен за хората от този край! Екипът, който го прави са все ентусиасти и работят с желание – вярвам в успеха им!

тази седмица по повод кампанията Децата безопасно в Интернет бяхме в Плевен и с радост се запознах с един от журналистите в плевенското онлайн издание Pleveninfo.com, които също са още в началото, но имат желание и съм сигурна, че скоро ще са по-популярни и сайтът им истински добър!