премиерата

благодаря на всички, които дойдоха днес на премиерата на първия филм, по който работих – Целувка за лека нощ

отивайки към Дома на киното си мислех за Звезда, с която там гледахме хубави и странни филми. липсваш ми, Звезда!

дойдоха много хора! трогнах се и от появата на блогери, с които не се познавах, а също мои студенти, колеги, приятели – беше ми радостно – благодаря на всички ви!

Андрей, знам, че темата не ти бе по сърце в началото и че задачата бе трудна, но даде всичко от себе си и се справи чудесно! пак голямо благодаря и поздравления за професионализма! Гоги – музиката – пасваше прекрасно и даде много! Чочо – снимаше с плам и стана добре! Гори, Мишо, Светле – всичко , което направихте! Веси – визиите – супер! Петя – сайт за един ден, wow! всички – мерси!

за всички любопитни – имаме още творчески планове с Андрей, но да видим

снимки тук

в дом Надежда две деца – братче (10 г.) и сестриче (7 г.) чакаха 2 години процедурата да бъдат осиновени, бяха харесани от семейство и докато всичко се точи именно сега, месец преди реалната възможност да вземат децата при себе си семейството се е отказало да ги осинови … директорката на дома, г-жа Афузова ми го каза преди премиерата; още не е казала на децата, които от две години знаят и чакат този миг да имат майка и татко, че семейството се е отказало да ги осинови … жестоко е

през октомври искаме да покажем филма в университетите, ако някой може да съдейства с това – ще се радвам да каже